Teamleden

Haroun

Coördinator

Hallo, ik ben Haroun. Coördinator van de jongerencoaches. Ik geloof sterk in ons verhaal en ons team! De jongere als regisseur van zijn/haar traject! Wil je een compagnon de route, neem zeker contact op met ons.

Kira

Blankenberge, Zuienkerke, De Haan en Knokke-Heist

Mijn naam is Kira. Ik wil er gewoon zijn voor je, met hart en ziel. Ik wil jou graag zien en horen, je verhaal kennen, je krachten ontdekken en daarmee samen aan de slag gaan. Het allerbelangrijkste is voor mij dat jij je goed voelt in jouw traject! Ik hou van een ontspannende massage, shoppen, dansen en lekker eten (en mijn kids natuurlijk!).

Riekert

Damme en Jabbeke

Hallo, Ik ben Riekert. Bij mij mag je gewoon jezelf zijn. Ik ben zeer benieuwd naar wat je graag doet en welke weg je wilt inslaan. Het zou super zijn als ik je hiermee een handje kan helpen. Zelf doe ik graag aan sport en trek ik graag door de bergen.  “Ain’t No Mountain High Enough”

Erjan

Knokke, Blankenberge, De haan en Zuienkerke

Yoo, Ik ben Erjan. Graag ga ik met jouw doelen aan de slag! Samen staan wij sterker en als een team gaan wij dit verhaal aan. Voetbal en iets gaan drinken zijn mijn favoriete bezigheden. Wat zijn die van jou?

Steffi

Brugge

Mijn naam is Steffi. Ik wil vooral mezelf kunnen zijn en wil dat jij dat ook kan. En jou het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat. Het geeft me rust om een goed boek te lezen. Maar ik geniet ook van een dansje en een drankje.

Hanke

Beernem

Ik ben Hanke. De zoektocht naar wie je bent en wie je wilt zijn, is niet altijd gemakkelijk. Samen met jou wil ik op zoek gaan naar jouw interesses en passies. Één van mijn passies is Airsoft. Maar ik kan ook genieten van een rustige wandeling met mijn hond.

Celine

Oostkamp

Hey! Ik ben Celine.  Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar jouw interesses en dromen. Ik hou van sporten en kom volledig tot rust in de natuur. Laten we samen fietsen op een tandem. Jij mag sturen en de richting aangeven, ik zal je ondersteunen en kracht toesteken.

Brecht

Brugge

Hey! Mijn naam is Brecht. Ik vind het belangrijk om samen en op jouw tempo op weg te gaan. Elkaar te vertrouwen en zo samen iets op te bouwen. Ik hou van de natuur en van tijd tot tijd zet ik graag een stapje in de wereld. 

Louise

Torhout

Hallo! Mijn naam is Louise. Ik vind jouw dromen enorm belangrijk! Ik wil je heel graag leren kennen en samen met jou dit avontuur aangaan. Zelf ben ik zot van mooie reisjes en zet ik graag een stapje in de wereld. Wat doe jij graag? Vertel het me maar tijdens een ontspannende wandeling of een lekkere koffie. 

Partners