Teamleden

Haroun

Coördinator

Hallo, ik ben Haroun. Coördinator van de jongerencoaches. Ik geloof sterk in ons verhaal en ons team! De jongere als regisseur van zijn/haar traject! Wil je een compagnon de route, neem zeker contact op met ons.

Ruth

Oostkamp

Hey! Ik ben Ruth. Zin om samen wat orde te vinden in de chaos? Dan sta ik klaar om op jouw tempo de weg af te gaan die het best bij je past. Ik vind het belangrijk om van elkaar te leren. Hou je ook zoveel van honden als mij? Dan kunnen we bv. een bezoekje brengen aan het dierenasiel. Ik sta vooral open voor wat jíj graag wilt doen 😉

Riekert

Damme en Jabbeke

Hallo, Ik ben Riekert. Bij mij mag je gewoon jezelf zijn. Ik ben zeer benieuwd naar wat je graag doet en welke weg je wilt inslaan. Het zou super zijn als ik je hiermee een handje kan helpen. Zelf doe ik graag aan sport en trek ik graag door de bergen.  “Ain’t No Mountain High Enough”

Erjan

Knokke, Blankenberge, De haan en Zuienkerke

Yoo, Ik ben Erjan. Graag ga ik met jouw doelen aan de slag! Samen staan wij sterker en als een team gaan wij dit verhaal aan. Voetbal en iets gaan drinken zijn mijn favoriete bezigheden. Wat zijn die van jou?

Steffi

Brugge

Mijn naam is Steffi. Ik wil vooral mezelf kunnen zijn en wil dat jij dat ook kan. En jou het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat. Het geeft me rust om een goed boek te lezen. Maar ik geniet ook van een dansje en een drankje.

Hanke

Beernem

Ik ben Hanke. De zoektocht naar wie je bent en wie je wilt zijn, is niet altijd gemakkelijk. Samen met jou wil ik op zoek gaan naar jouw interesses en passies. Één van mijn passies is Airsoft. Maar ik kan ook genieten van een rustige wandeling met mijn hond.

Brent

Blankenberge, Zuienkerke, De Haan en Knokke-Heist

Hey! mijn naam is Brent. Jou het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat vind ik zeer belangrijk. Graag wil ik dit avontuur aangaan op jouw tempo. Muziek spelen, een rustige wandeling maken en een koffie gaan drinken zijn mijn favoriete hobby’s. Wat zijn jouw favoriete hobby’s? Ik hoor het graag!

Brecht

Brugge

Hey! Mijn naam is Brecht. Ik vind het belangrijk om samen en op jouw tempo op weg te gaan. Elkaar te vertrouwen en zo samen iets op te bouwen. Ik hou van de natuur en van tijd tot tijd zet ik graag een stapje in de wereld. 

Louise

Torhout, Zedelgem

Hallo! Mijn naam is Louise. Ik vind jouw dromen enorm belangrijk! Ik wil je heel graag leren kennen en samen met jou dit avontuur aangaan. Zelf ben ik zot van mooie reisjes en zet ik graag een stapje in de wereld. Wat doe jij graag? Vertel het me maar tijdens een ontspannende wandeling of een lekkere koffie. 

Lynn

Brugge en Torhout

Hey! Ik ben Lynn. Het leven is rommelig en soms gaat het niet zoals je eigenlijk écht wilt. Laten we samen op pad gaan ’through the twists and turns’ en een leuke plek vinden waar je jezelf kan zijn. Zelf trek ik er graag op uit, met mijn hond in het bos of voor een plons in de zee. Wandel je mee? 

Partners